Over ons

Lemon Consulting is een frisse, energieke, no-nonsense consultancyclub met 20 jaar ervaring in het begeleiden van verandertrajecten. Veranderen zit in ons DNA. Wij geloven dat we de volledige potentie uit zowel de medewerker als de organisatie kunnen halen en dit kunnen omzetten naar succes.

Verandering voor succes.

Visie

Lemon Consulting begeleidt organisaties tijdens hun transitie van A naar B. Daarin zijn wij specialist in het duurzaam verbeteren van prestaties op de werkvloer. Het laten excelleren van mensen en teams is daarin de sleutel voor succes.
Van vage verhalen naar concrete koers.
Van zij naar wij.
Van grootschalige verandertrajecten naar elke dag een beetje beter.

Manon Diepenmaat

Manon is een ervaren project- en verandermanager.  Ze staat garant voor een frisse aanpak om samen met medewerkers te komen tot een passende aanpak of oplossing. Manon bekijkt vraagstukken graag vanuit meerdere invalshoeken, haalt de complexiteit ervan af en gaat hands-on te werk. Vanuit een heldere koers, samen plezier hebben en echte resultaten bereiken, is wat haar drijft. 

“Ik zou mezelf omschrijven als analytisch, optimistisch, pragmatisch en resultaatgericht. Daarnaast schrijf ik regelmatig mijn werkervaringen op en ben ik onder meer co-auteur van de managementboeken ‘Lean: van hype naar verbetercultuur’ en ‘A3 methodiek’.  

Neem contact op >

Sasja Abbenhuës

Sasja is een ervaren implementatiemanager en krijgt energie als er samen resultaten worden geboekt. Ze is in staat om snel relaties op te bouwen en betrekt direct mensen uit de organisatie. De organisatie helpt hierdoor direct mee om de transitie vorm te geven en zal eerder in staat zijn om het proces verder zelf aan te sturen.  

“Ik zou mezelf omschrijven als enthousiast, daadkrachtig en empathisch. Ik wil samen met de mensen resultaten behalen en heb een intrinsieke motivatie en interesse in de belevingswereld van de medewerker en de uitdagingen daarin.  Samen échte resultaten behalen past helemaal bij mij.”  

Neem contact op >

“Lemon heeft ons team in de continu verbeterstand gezet”