In januari 2018 is Lemon Consulting opgericht en direct daarna ontstond een fijne samenwerking op een opdracht waar wij beiden als verander- en implementatiemanager voor werden ingezet. Na vele jaren samen te hebben gewerkt op diverse opdrachten, hebben wij sinds 2022 de krachten gebundeld en gaan wij samen verder onder de vlag van Lemon Consulting. Wij werken daarbij nauw samen met Coöperatie Vonkers, een netwerk van adviseurs met wie wij dezelfde visie op organisatie ontwikkeling, delen.

Wie is Manon Diepenmaat?

Manon haar expertise ligt op het vlak van strategieontwikkeling en implementatie, Lean en verandermanagement. Zij gelooft in de visie dat verandering pas tot stand komt als medewerkers de verandering zelf (mede) mogen bepalen. Manon gaat er in haar aanpak vanuit dat medewerkers de experts zijn op de werkvloer. Zij gaat naar de expertise op zoek en laat deze niet onbenut, zodat eigenaarschap daar ligt waar deze hoort en medewerkers wíllen bijdragen aan verandering.

Manon is een ervaren project- en verandermanager.  Ze staat garant voor een frisse aanpak om samen met medewerkers te komen tot een passende aanpak of oplossing. Manon bekijkt vraagstukken graag vanuit meerdere invalshoeken, haalt de complexiteit ervan af en gaat hands-on te werk. Vanuit een heldere koers, samen plezier hebben en echte resultaten bereiken, is wat haar drijft.

“Ik zou mezelf omschrijven als analytisch, optimistisch, doortastend en resultaatgericht. Daarnaast schrijf ik regelmatig mijn werkervaringen op en ben ik onder meer co-auteur van de managementboeken ‘Lean: van hype naar verbetercultuur’ en ‘A3 methodiek’. Mijn roots liggen in Twente en ik woon met mijn partner en drie kinderen in Bussum.

E-mail: manon@lemonconsulting.nl of tel: 06-10193107.

Wie is Sasja Abbenhuës?

Sasja is expert op het gebied van Lean, Verandermanagement, Intercultureel management en Gelukskunde. In haar aanpak probeert ze altijd vanuit het bestaande, dus wat er al is, te werken en gaat ze op zoek naar werkplezier. Hierdoor is er vaak meer bereidheid om te ontwikkelen en aan de slag te gaan om elke dag te verbeteren.

Sasja is een ervaren implementatiemanager en krijgt energie als er samen resultaten worden geboekt. Ze is in staat om snel relaties op te bouwen en betrekt direct mensen uit de organisatie. De organisatie helpt hierdoor direct mee om de transitie vorm te geven en zal eerder in staat zijn om het proces verder zelf aan te sturen.

 

“Ik zou mezelf omschrijven als enthousiast, professioneel, daadkrachtig en empathisch. Ik wil samen met de mensen resultaten behalen en heb een intrinsieke motivatie en interesse in de belevingswereld van de medewerker en de uitdagingen daarin. Om resultaten te boeken heb je ook daadkracht nodig. Samen échte resultaten behalen past helemaal bij mij.” 

E-mail: sasja@lemonconsulting.nl of tel: 06-46848272.

Wie is Marijke Burghoorn?

In mijn advisering staan altijd twee invalshoeken centraal: hoe zorgen we ervoor dat de klant/cliënt de best mogelijke dienstverlening/zorg krijgt en hoe kunnen we het werk voor medewerkers zo makkelijk mogelijk maken. Deze basis vanuit de Lean-filosofie is mij echt op het lijf geschreven. Ik werk vanuit een gezonde nieuwsgierigheid naar hoe het er in organisaties aan toe gaat, daarin verraadt zich mijn achtergrond als cultureel antropoloog. Om duurzame oplossingen te creëren help ik organisaties om hun reflecterend en lerend vermogen te ontwikkelen en in te zetten. Ik ben al ruim 5 jaar als zzp-er werkzaam en werk sinds januari 2018 nauw samen met Lemon Consulting. Verder woon ik met veel plezier in Enschede, ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen.

E-mail: marijke@lemonconsulting.nl  of tel: 06-33308973.